Perşembe, Şubat 21, 2008

Duracaksın Bazen

Ne zaman ? Her zaman değil. Ama bazen durmasını bileceksin, herkesin ortasında, ayakta Çevrene bakacaksın, farkedeceksin herşeyi yeniden. Aslında ne de kolay olduğunu, ne de önemsiz olduğunu farkedip devam edeceksin, her nerede kaldıysan. O zaman daha keyifli gelecek. Her ne yapıyorsan.
Bazen bırakacasın gidecek. Bu kadar gitmek isteyene kal desen de; demelerin etkilemez. Gidecekse, karar vermişse sen ne yaparsan yap; çekileceksin kenara. Orada durmasını bileceksin, o ne söylerse söylesin. Sonra arkasından kapatırken kapıyı; o giderken çekmemişse, yani açık bırakmışsa; beklememeyi öğütleyeceksin kendine. Sonra devam edeceksin hayata, her nerede kalmışsan.
Mutluluğu ensede hissedince, hissedince seni bir yerlerde güzel süprizler bekliyor; koşmayacaksın deli gibi. Açacaksın kollarını, bırak o gelsin sana. Ve bırakacaksın kendini, su akıp buluyor yolunu ne de olsa. Ne de olsa sen ne yaparsan yap, denize çıkacağız en sonunda.
Hani bir söz vardır: " söylesem tesiri yok, sussam gönük razı değil" , işte tam bu nokta da işte tam bu duyguda aynen bunları hissediyorum. Ne yapsam bilmeden, ne desem karar veremeden. Bıraktım, gidiyoruz cümleten...
Limon Çiçeği

2 yorum:

Deniz rengi dedi ki...

Umarım bu sözlerin ardında bir tutam bile acı yoktur.

limoncicegi dedi ki...

Yok yok, biraz yorgunluk var o kadar ..